|
|
|
|
|
Link :: 13.02.2005 :: 00:50 ![]() ALE TO JUŻ BYŁO I NIE WRÓCI WIĘCEJ Hmmm Nawet bloga mi cięzko piasać ze wstydu. Zawaliłam studia i teraz muszę iść do pracy.Jak coś znajdę.A z tym może być mały kłopot.Kurcze. Dlaczego ja zawsze muszę coś odwalić? Zawsze mam pecha nie da się tego ukryć.No i jeszcze mój Misio. On dalej studiuje. Mamy coraz mniej czasu dla siebie.Nie chcę, żebyśmy się od siebie oddalili.A tak może się zdażyć.Na przyklad dzisiaj Misio wszedl do mnie tylko na godzinkę. Jutro pewnie też tylko na chwilkę wejdzie.A ja znowu będe sama.Szkoda. Bo ja bardzo kogoś potrzebuje. przyjaciela jakiegoś.Ale niestety nikogo takiego nie mam.Więc sama męcze się ze swoimi myślami. Komentuj(1) ![]() SOMETIMES I NEED SOME TIME...ALL ALONE Siedzę całymi dniami w domu i się potwornie nudzę. Na przykład przed chwilą zakręciłam sobie włosy na walki chociaż nigdy tego nie robię.Gram w dziwne gry i robię napisy do seriali, które nałogowo zaczęłam ściągać.Wczoraj wzięłam się za naprawę swojego krzesełka, ale niestety nic mi z tego nie wyszło.Ale udało mi się zrobic tak, żeby troszkę ładniej wygladało.Pozatym codziennie sprzątam w moim pokoju chociaż moglabym to olewać jak zwykle, bo moja sis też powinna w nim coś robić.No a dzisiaj w końcu idę do Misia mojego.Mam nadzieje, ze nie będzie zmeczony i nie będzie marudził, bo inaczej zrobie mu krzywdę.Nio a teraz sobie idę wymyślic jakieś nowe zajęcie. Komentuj(0) ![]() |
2025
Blog mojej sis
|
|
|
|
|
|
talk.pl | Mój Wirtualny Pamiętnik